Frequently Asked Questions

Als ik vrijblijvend contact opneem of laat nemen door F.E.M., wat gebeurt er dan?
Ik neem telefonisch contact op en we bespreken wat jij nodig hebt voor jouw onderneming en plannen een kennismakingsgesprek in. Ik kom langs en we bespreken uitgebreid wat jouw wensen zijn en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Naar aanleiding van dit gesprek stel ik een vrijblijvende offerte op die ik vervolgens naar jou mail.

Maakt het uit waar mijn bedrijf gevestigd is?
Omdat mijn woonplaats Maasland is, kon ik eerst vooral ondernemers uit de regio’s Westland, Midden Delfland, Rotterdam en Den Haag tot mijn klanten rekenen. Inmiddels bereik ik een groot gebied en zitten mijn klanten door heel Nederland. Door een online boekhouding, mijn mobiliteit en de bereikbaarheid via telefoon, e-mail en WhatsApp maakt dat ik ook op grotere afstand voor jou kan werken.

Zijn mijn gegevens veilig bij jou?
Zeker weten. Alle informatie die je mij aanlevert, behandel ik vertrouwelijk en integer. Uitwisseling van gegevens vindt plaats op een veilige manier en ik houd mij te allen tijde aan de regels zoals omschreven in de algemene voorwaarden die je onderaan de website kunt vinden.

Met welke boekhoudpakketten werkt F.E.M.?
F.E.M. is aangesloten bij e-Boekhouden.nl. en is erkend Moneybird-adviseur. Deze twee pakketten bieden je alles wat je nodig hebt op het gebied van financiële administratie. Boekhouden, factureren, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Daarnaast maak je als klant van e-Boekhouden.nl en Moneybird gebruik van innovatieve functies als automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor op jouw smartphone of tablet. Wanneer je als klant van F.E.M. werkt met e-Boekhouden of Moneybird, wordt jouw administratie gekoppeld aan de accountantsomgeving van F.E.M.. Daarbij bepaal je zelf hoe je de samenwerking met F.E.M. wilt vormgeven. Je kan ervoor kiezen om de volledige administratie uit te besteden en zelf mee te kijken. Of zelf de administratie uit te voeren en F.E.M. een controlerende rol te geven. Daartussen zijn natuurlijk nog vele varianten te bedenken.
Wanneer je gebruik maakt van een ander boekhoudpakket en je wilt niet overstappen naar e-Boekhouden of Moneybird, is dit geen probleem. F.E.M. heeft ervaring met veel verschillende boekhoudprogramma’s.
Wanneer je kiest voor Moneybird en je meld je aan via onderstaande link. Dan maak je i.p.v. 2 maanden, 4 maanden gratis gebruik van Moneybird!
https://www.moneybird.nl/?referrer=ecbee93775

Wat kan ik verwachten als ik een dienstenpakket afneem bij F.E.M.?
F.E.M. zal jou volledig ontzorgen voor de diensten die je hebt gekozen. Je hebt er het hele jaar geen omkijken meer naar en je hoeft alleen maar in actie te komen wanneer F.E.M. informatie van jou nodig heeft. Facturen, bonnen en andere documenten kan je digitaal uploaden via de app of verzenden via de mail. Mocht je graag nog met een papieren administratie werken, is dit natuurlijk ook geen probleem. Ik zorg ervoor dat alles dan netjes digitaal wordt ingeboekt.

Ik doe mijn hele boekhouding zelf, maar ik zou graag een keer mijn boekhouding gecontroleerd willen hebben. Kan ik hiervoor ook bij F.E.M. terecht?
Jazeker! We plannen dan een afspraak en samen met jou gaan we door de gehele boekhouding. Ter plekke geef ik aan of er zaken beter kunnen of anders zouden moeten. Na afloop maak ik een adviesrapport op en mail deze naar jou, zodat je alle informatie en adviezen op papier hebt en het nog eens rustig na kunt lezen.